Nytt bad er en stor investering for de fleste av oss. God planlegging bidrar til å gi deg resultatet du drømte om, og sparer deg for både penger, tabber og frustrasjon. Her er noen tips til en litt enklere vei mot mål:

Tegn badet ditt
Tegn opp badet ditt. På dataen, eller på et helt vanlig ruteark. Hvor er vinduet, hvor er avløpet som bestemmer hvor toalettet skal stå og har du plass til badekar? På den måten kan du lett prøve deg frem med ulike løsninger, helt gratis.

Tenk over hvordan du bruker badet
Det er også lurt å tenke over hvordan du skal bruke badet. Hvor henger dere opp våte håndklær? Hvor er det lurt at skittentøykurven står? Er badet veldig lite? På nettet finner du masse gode tips og inspirasjon.

Ta noen valg
Et vegghengt toalett tar mindre plass hvis badet er lite. Badekar er ofte småbarnsfamilienes valg, mens dusjkabinett kanskje er mer praktisk. En eller to vasker? Lyset er kjempeviktig på badet, hvordan vil du og dine ha det? Det finnes mange valg du tjener på å ta så tidlig som mulig i prosessen. Spør oss gjerne om råd!

Velg de rette håndverkerne
Badet er kanskje ett av de stedene i huset hvor forskjellen er størst, på godt og dårlig håndverk. En lekkasje her kan få veldig store konsekvenser. Velger du å la Midbøe gjøre rørleggerarbeidet på det nye badet ditt, kan du være trygg. Vi kan også gå inn som prosjektledere og ta hånd om hele jobben, inkludert bestilling av elektriker , fliselegger og alt det andre. Når vi gjør totalrenoveringer eller nybygg, samarbeider vi med Byggmester Sagen, Rogaland Elektro og Vest-Mur, alle sammen folk med stor kompetanse og årelang erfaring i distriktet.

Kilde: porsgrundbad.no og ifosanitar.no m.fl.