Serviceavtaler

Vedlikeholdsavtale for varmeanlegg

I forbindelse med energimålerbytte for Lyse har vi skreddersydd en helt egen vedlikeholdsavtale for privatkunder. Denne avtalen vil sikre effektiv og pålitelig drift av varmeanlegget ditt gjennom grundig inspeksjon, rengjøring, feilsøking, reparasjon, justering og kalibrering av alle komponenter. Vi tilbyr tilgang til originale reservedeler og nødvendige utskiftninger for å opprettholde anleggets ytelse. Bestill her

 

Tegner du en serviceavtale med oss, slipper du å bekymre deg. Da passer vi på anlegget ditt, enten det er et sprinkleranlegg, et varmeanlegg eller et anlegg i en bedrift. Vårt rørleggerfirma har levert rørleggertjenester til private, bedrifter og det offentlige i stavangerregionen siden 1954, så du kan stole på oss.

 

Serviceavtale for sprinkleranlegg

Alle som har sprinkleranlegg, er, som du sikkert vet, pålagt å ha en serviceavtale på anlegget. I tillegg finnes det flere fordeler med en avtale: Du slipper å huske på de årlige kontrollene, og rørleggeren kjenner anlegget ditt om det skulle skje noe, for eksempel. Velger du å inngå en avtale med oss, får du i tillegg Midbøe-standard på samarbeidet: Ringer du 51 82 72 80, svarer vi garantert innen 30 sekunder. Oppstår det en nødssituasjon, er vi på  vei til deg innen 30 minutter. I tillegg  får du lavere timepriser og rabatt på deler. For ikke å glemme det viktigste: Tryggheten ved å overlate anlegget ditt til noen som har levert alle typer rørleggertjenester i stavanger-regionen siden 1954.

Få 50 % avslag på første kontroll! Ring 51 82 72 80 eller send en e-post.

 

 

Serviceavtale for vannbårent varmeanlegg

Stadig flere, både private og bedrifter, har vannbårne varmeanlegg. Velger du å inngå en serviceavtale på anlegget ditt, trenger du ikke å tenke noe særlig på verken kontroller eller vedlikehold gjennom året. Da sørger vi for at alt er som det skal, du får besøk av en rørlegger som kjenner anlegget ditt og du får gleden av Midbøe-standarden: Ringer du 51 82 72 80, svarer vi garantert innen 30 sekunder. Oppstår det en nødssituasjon, er vi på  vei til deg innen 30 minutter. I tillegg  får du lavere timepriser og rabatt på deler. For ikke å glemme det viktigste: Tryggheten ved å  overlate anlegget ditt til noen som har levert alle typer rørleggertjenester i stavangerregionen siden 1954.

Få 50 % avslag på første kontroll! Ring 51 82 72 80 eller send en e-post.

 

 

Rammeavtale

Som ansvarlig for bedriften, vet du helt sikkert hvor essensielt det er å få hjelp med en gang når et nødstilfelle oppstår. Har dere rammeavtale med oss, er vi på vei innen 30 minutt når uhellet er ute. Du kan være trygg på at anlegget blir ivaretatt og vedlikeholdt, og du vet at rørleggeren som kommer, kjenner anlegget ditt. Dette er bare noe av grunnen til at Stavanger, Sola, Randaberg og Sandnes kommune, Helse Vest, Stavanger konserthus, Rogaland politidistrikt og flere andre store og små bedrifter i regionen har valgt å inngå rammeavtale med Midbøe.

Interessert? Ring oss på 51 82 72 80 eller send en e-post i dag!