Finn Midbøe AS leverer rørleggertjenester for privatkunder, det offentlige, industri, næring og bolig med basis i Sør-Rogaland, og innenfor områdene service, industri og del-entrepriser.

Privatpersoner

Vi hjelper privatpersoner med baderom oppussing i samarbeid med andre erfarne håndverksbedrifter i Rogaland. Våre rørleggere bistår deg ved montering og utskifting av toaletter, varmtvannsberedere, kraner, blandebatteri og termostatbatterier for vask, dusj og badekar, kjøkkenkraner, dusjsett, utekraner og vannfilter. Hos oss kan du få fast tilbudspris på sanitærutstyr fra kjente produsenter. Les mes om våre tilbud herFinn Midbøe kan også installere varmepumper og gulvvarme i nylig bygde og eksisterende boliger.

Bedrifter

Til industriaktører leverer vi alt innen sanitæranlegg, varmeanlegg, kjøleanlegg, trykkluftanlegg, gassanlegg, dampanlegg og prosessanlegg. Vårt rørleggerfirma kan installere og vedlikeholde alle typer røranlegg,  sanitæranlegg, varmeanlegg, kjøleanlegg, medisinsk gassanlegg og sprinkleranlegg til sykehus og sykehjem. Vi har også betydelig erfaring med utskifting av sanitæranlegg, varmeanlegg og sprinkleranlegg til skoler og barnehager, samt sanitæranlegg, varmeanlegg, kjøleanlegg og sprinkleranlegg til kontorbygg, hoteller og restauranter. I tillegg leverer vi sanitæranlegg, varmeanlegg, kjøleanlegg, gassanlegg og sprinkleranlegg til boliger og boligkomplekser.

Rørlegger døgnåpen vakttelefon:

Vi har døgnåpen rørleggervakt. Vakttelefon er 95842400.

 

Midbøe – en real rørlegger!