Juni 2021: Rørentreprenørene Norge, – Me gjør kverandre bere – Nominert til Årets Lærebedrift (PDF)

«Med styreverv i Rørentreprenørenes Opplæringskontor – Rogaland og sensorer i prøvenemnda i to tiår, aktivt rekrutteringsarbeid og stort fokus på ivaretakelse og mangfold, er Finn Midbøe AS nominert til prisen som Årets Lærebedrift 2021.»

Juni 2021: Solabladet, Smarte vannmålere (PDF)

«Nå installeres det smarte vannmålere i kommunen: – Dette kan spare folk for mye penger»

September 2020: Stavanger Aftenblad, Midbøe-kontrakt for byggeplassen til Nye SUS

«Finn Midbøe AS har fått en kontrakt med verdi på rundt 30 millioner kroner for provisorisk VVS på byggeplassen til Nye SUS.»

September 2020: Rogalands Avis, Hillevåg-selskap får kontrakt med SUS verdt 30 millioner kroner 

«Finn Midbøe AS har fått kontrakt med nye Stavanger universitetssjukehus om å levere provisorisk VVS til byggeplassen.»

Mai 2017: Rørfag, Toalett på tiltak 

«Rørleggerne fikk mer å gjøre, skoleelevene fikk triveligere toaletter og renholderne fikk en enklere hverdag. Ett av eksemplene på en tiltaksmilliard som ble til hundrevis av oppdrag i sør og vest.»

Mars 2016: Rørfag, Stavanger-bedrift tar grep i tunge tider

«Daglig leder Runar Ullenes i tradisjonsrike Finn Midbøe AS i Stavanger er betinget optimist med hensyn til fremtiden. Men ikke desto mindre ser han for seg at bedriften vil komme seg styrket gjennom de betydelige oppgavene som må løses i tiden som kommer.»

Oktober 2011: Rogalands Avis, Miljøfyrtårn

Finn Midbøe mottok bevis på at bedriften er miljøfyrtårnsertifisert. Egil Olsen, leder for kommunalstyret for miljø og utbygging i Stavanger, overrakte diplomet på vegne av ordføreren og varaordføreren. Finn Midbøe en av de første håndverkerne som er miljøfyrtårnsertifisert.

Mars 2011: Stavanger Aftenblad, Midbøe sikret seg 100 millioners kontrakt

Finn Midbøe AS har inngått en rammeavtale med Helse Stavanger HF om leveranser av rørleggertjenester de neste 4 årene til en verdi av 100 millioner kroner. Det er den største kontrakten selskapet har hatt.

September 2010: Rørfag, Ikke akkurat A4

Om Finn Midbøe sitt samarbeid med kunstneren Pia Myrvold og hvordan man blir kreativ og produktiv av å være annerledes

April 2010: Stavanger Aftenblad, Stavangerfirma først i kampen mot vannskader

Skal hindre vannskader. Finn Midbøe var første bedrift som meldte seg på det nasjonale prosjektet Sikker vanninstallasjon.

April 2010: Rørfag.no,  Midbøe var først

Ansatte hos Finn Midbøe AS var noen av de første i landet som tok innføringskurset i Sikker vanninstallasjon

Mai 2010: Rørfag, Skal gjøre bransjen bedre 

Finn Midbøe AS var første bedrift i landet som signert Sikker vanninstallasjon-kontrakt med NRL

Februar 2010: BD Nå, Fjordenergi gir varme til Stavanger sjukehus

I Stavanger Universitetsjukehuets varmesentral har Finn Midbøe vært i sving med totalombygging til «fjord energi». Et moderne anlegg der fornybar energi til kjøling og varme hentes rett fra Gandsfjorden. Kjølekapasiteten dobles nesten fra 3,6 til 6 megawatt.

Mars 2009: VVS- Forum, Historisk kontrakt til Finn Midbøe AS

Finn Midbøe har inngått intensjonsavtale med Helse Stavanger HF – Stavanger Universitetsjukehus om nytt kjøleanlegg med sjøvanns- og varmepumper.

Februar 2008: Stavanger Aftenblad, Når rørleggeren sier nei

Tidligere var rørleggerrelaterte produkter noe man kjøpte fra rørleggeren. Nå omsettes blandebatterier, dusjer og kjøleskap hos byggevarehus, kjøkkenleverandører og over internett. «Både egen og andres erfaring har gjort at vi kun monterer og anbefaler kjente VVS produkter. Vi vet at de holder, og skulle det mot formodning bli reklamasjon, utbedrer vi skaden uten at kunden får fakturaen, forklarer daglig leder, Runar Ullenes.

Mars 2007: Stavanger Aftenblad, Kongens fortjenestemedalje til rørlegger

Ordfører Leif Johan Sevland deler ut Kongens fortjenstmedalje til rørlegger John M Bøe. Siden 1957 har John Bøe jobbet for Finn Midbøe AS. «I en årrekke har John M. Bøe vært, og er fortsatt, et forbilde og en fantastisk inspirator for de yngre i bedriften» sier daglig leder Runar Ullenes.

September 2007: Norsk VVS, Blir aldri flinke nok

Oktober 2007: Rørfag, Sammen kan vi alt

Januar 2005: Stavanger Aftenblad, Finn Midbøe AS

Finn Midbøe vant tre store rammeavtaler på rørleggerarbeid med Stavanger, Sandnes og Sola kommuner pluss med Helse Vest om sykehusene i distriktet.